2016 IWF INTERNATIONAL YOUTH WORLD CHAMPIONSHIPS & 2016 CWF COMMONWEALTH SENIOR-JUNIOR-YOUTH WEIGHTLIFTING CHAMPIONSHIPS

In 2011, Penang – Malaysia, hosted the IWF Junior World Championships. Five years later the world of weightlifting is back again in Penang and this time we are the hosts for the 2016 IWF YOUTH WORLD CHAMPIONSHIPS & 2016 CWF COMMONWEALTH SENIOR-JUNIOR-YOUTH WEIGHTLIFTING CHAMPIONSHIPS. The event will be run from the 15th to 29th October 2016.

Competition Categories:
Men: 50kg, 56kg, 62kg, 69kg, 77kg, 85kg, 94kg, +94kg
Women: 44kg, 48kg, 53kg, 58kg, 63kg, 69kg, +69kg

Awards:
Gold, Silver and Bronze medals will be awarded in each bodyweight category for both men and women in the Snatch, Clean & Jerk and Total. Trophies will be awarded to the top three teams for men and women. Best lifter trophies will be awarded, for men and women.

Penang Bayan Lepas Rover Owl C Scout Crew were invited by IWF & CWF organizing chairman, Dato' Ong Poh Eng as a volunteer to help out on:-
1. Technical Setup & support at SPICE and EQ Hotel
2. Authorise Entrance Control at SPICE
3. Shuttle Bus timing control from EQ Hotel - SPICE - EQ Hotel
4. Transportation arrangement for all delegation from Penang International Airport to EQ Hotel
5. Opening and Closing Ceremony dinner for both IWC & CWC preparation and head count arrangement

Key Organizing Commitee
Chairman : Dato' Ong Poh Eng
Treasurer : Miss Cecilia
Secretary : Mr. Pang
Committee Members:
Mr. Yeoh - PAWA Techincal
Mr. Ravi - MSSPP Fizical and Protocol
Mr. Boo - Volunteer & Duty Roaster Arrangement for EQ Hotel, Airport & Golf Club
Ms. Song - Goodies Beg for Delegation
Ms. Jess - Prizing Ceremony
Mr. Lim - Administration

Duty Roaster:
15-Oct: From 12.00pm - 9.00pm (9 hours)
16-Oct: From 9.00am - 1.00am (16 hours)
17-Oct: From 9.00am - 1.00am (16 hours)
18-Oct: From 9.00am - 11.00pm (14 hours)
19-Oct: From 9.00am - 12.00pm (15 hours)
20-Oct: From 9.00am - 11.00pm (14 hours)
21-Oct: From 9.00am - 1.00am (16 hours)
22-Oct: From 9.00am - 10.00pm (13 hours)
23-Oct: From 9.00am - 1.00am (16 hours)
24-Oct: From 9.00am - 11.00pm (14 hours)
25-Oct: From 9.00am - 11.00pm (14 hours)
26-Oct: From 9.00am - 10.00pm (13 hours)
27-Oct: From 9.00am - 9.00pm (12 hours)
28-Oct: From 9.00am - 8.00pm (11 hours)
29-Oct: From 9.00am - 10.00pm (13 hours)

Overall hours for 15 days : 206 Service Hours

Аватар пользователя Hor Wai Yin
from Malaysia, 3 года назад

Project Period

Started On
Saturday, October 15, 2016
Ended On
Saturday, October 29, 2016

Количество участников

32

Часы работы

206
Geolocation

Topics

Youth Programme
Adults in Scouting

SDG

Are you sure you want to delete this?
Welcome to Scout.org! We use cookies on this website to enhance your experience.To learn more about our Cookies Policy go here!
By continuing to use our website, you are giving us your consent to use cookies.