Cleanliness drive at State Training Centre Rewalsar, district Mandi, H.P. India

On the first day i.e. 9th July 2019 and second day 10th July 2019, of our state level Nipun testing camp cum Rajya Puruskar camp for rovers I (as a LOC ) decided to clean the area of our State Training Centre Rewalsar. After morning exercise i.e. BP 6, we started to clean the upper portion of the main ground and near arena and removed stones/litter/parthenium/plastic garbage  from the ground on both the days. There were 77 participants (rovers), 2 service rovers and 7 staff members who has  given service for 2 hours daily for 2 days.  

FOR 9TH JULY 2019

Total number of participants i.e. 77+2+7= 86

Hours of service = 2 hours

So total service hour= 86x 2 = 172 hours

FOR 10TH JULY 2019

Total number of participants i.e. 77+2+7= 86

Hours of service = 2 hours

So total service hour= 86x 2 = 172 hours  ....... TOTAL SERVICE HOURS FOR 2 DAYS = 172 HOURS + 172 HOURS = 344 HOURS

Portrait de Jyoti Charan
from India, il y a 4 mois

Project Period

Started On
Tuesday, July 9, 2019
Ended On
Wednesday, July 10, 2019

Nombre de participants

86

Heures de service

1032
Geolocation

Topics

Adults in Scouting
Scouting and Humanitarian Action
Youth Engagement

SDG

Are you sure you want to delete this?
Welcome to Scout.org! We use cookies on this website to enhance your experience.To learn more about our Cookies Policy go here!
By continuing to use our website, you are giving us your consent to use cookies.